Ny ordförande – ny styrelse!

Hej och hå alla glada Hejdebor!

Victoria Åkerbäck heter jag och det är jag som är Hejde Sockenförenings nya ordförande, det trodde ni inte va? Inte jag heller, men man får väl utmana sig i livet! Har suttit i styrelsen några år och jag ska göra mitt bästa med en ny styrelse som jag tror blir jättebra.

Jag har bott i Hejde i 23 år tillsammans med min man Reine Åkerbäck och våra 3 barn, Wendela, Oliver och Isabella. Vi driver lantbruk med nöt- och lammproduktion.

Varför engagera sig i sockenföreningen? Jo, jag tänker så här, har man nu bosatt sig i en socken så är det väl himla roligt att lära känna folket i bygden och umgås. Och just umgås är mitt mål att vi ska göra mer i Hejde. Alla har inte samma intressen men om man tycker något är roligt varför inte göra det till en aktivitet i bygdegården? Det behöver inte vara så komplicerat. En tjejkväll med tema typ hälsa skönhet och bubbel, musikquiz, släktforskning eller dans. Listan kan bli lång. Det är upp till dig vad det blir! Vi hjälps åt!

Nya styrelsen

Ordförande Victoria Åkerbäck och som vice ordförande Joachim Hjärtmyr. Vår eminenta Monica Viberg fortsätter som kassör och nu även medlemsansvarig. Till ny sekreterare utsågs Mattias Segnestam, Pär-Håkan Bergström blir kommunikationsansvarig och allmän ledamot är Ingemar Lundqvist.

Vilket gäng va?

Vi öskar en fin vår och en Glad Påsk och vi ses på Påskafton vid Sågen. PS. Information om aktiviteter och annat hittar ni på hemsidan www.hejde.org samt på Facebook och Instagram.

Rulla till toppen