Glad påsk till alla!

Glad påsk till alla!

Glad påsk till alla nya, gamla och blivande medlemmar i Hejde Sockenförening!

Jag vill passa på tillfället att presentera mig! Jag heter Jenny Franzén och är ny ordförande i Hejde Sockenförening. Jag går nu in på mitt tolfte år som Hejdebo och lika många år som medlem. Jag är gift med Peter som driver ett lantbruk medan jag arbetar vid Visby lasarett. Därutöver har jag fyra tonårsbarn, tycker om att motionera samt att brodera. Nog om mig… 

Styrelsens första konstituerande möte efter årsmötet i mars har ägt rum. Vi har tilldelats olika funktioner och fördelat de roller som är bäst lämpade för varje enskild, utifrån våra unika personligheter och möjligheter med att avsätta tid. Det ska bli roligt att arbeta i den nya styrelsen och jag är övertygad om att vi kommer att ha ett gott samarbete tillsammans i styrelsen samt med medlemmarna. Den nya styrelsens arbete är fortfarande i sin linda men vi tror på ett bra år tillsammans.

På grund av hälsoläget i vår värld har vi inte så många aktiviteter i närtid planerade men några har vi.
Städdagen den 18 april ska vi genomföra under säkra former så att smittorisken minimeras. Vi hoppas även på ett bra deltagande vid vandringen den 2 maj! Det vore verkligen roligt om fler medlemmar har idéer på aktiviteter som kan genomföras med social distans, exempelvis utomhus. 
Vi i styrelsen hjälper gärna till med genomförande av idéer, bara kom till oss med dem. 

Egentligen skulle jag avslutningsvis vilja sluta tala om det lilla viruset men det är sååå svårt, det påverkar oss alla i större eller mindre utsträckning. Styrelsen vill genom denna påskhälsning hälsa föreningens medlemmar att vi hoppas att alla snart är igenom denna tid utan att för mycket offrats eller att någon drabbas av orimligt stort lidande. Försök att hjälpa varandra, fråga en sockenbo om hjälp med leveranser behövs eller bjud grannen på kaffe över staketet och prata bort en stund.

Återigen glad påsk!

Hälsar Hejde Sockenförenings styrelse genom Jenny

Rulla till toppen