Sommaraktiviteter i Hejde på onsdagar i juli

På grund av det rådande läget med covid-19 kommer inte Kors & Tvärs att genomföras i år. I stället ordnar Hejde Sockenförening några utomhusaktiviteter för våra medlemmar under juli.
Vid dåligt väder kan arrangemang ställas in. Mer information kommer att finnas på hemsidan samt Facebook inför varje aktivitet.
Servering: Beroende på väder och typ av aktivitet kommer vi att erbjuda förtäring vid varje aktivitet. Det kan bli fika, glass eller varmkorv.
Pris: Priset för att delta på en aktivitet inklusive förtäring är 50 kronor för vuxna och 30 för barn mellan 12 och 18 år. Yngre deltar gratis. Ta med jämna pengar eller swisha in i förväg.
Säkerhet – föranmälan: För att kunna uppfylla Folkhälsomyndighetens regler om maximalt 50 deltagare ber vi er att anmäla sig i förväg.
Vid minsta antydan till förkylningssymptom – STANNA HEMMA!
Möjlighet till anmälan kommer att starta tre dagar innan, alltså på söndagen. Senast dagen före respektive aktivitet skall anmälan vara inne (tisdagskvällen kl 18). Aktiviteterna är i första hand avsedda för våra medlemmar. I mån av plats kan icke medlemmar delta.
Anmälan görs via på hemsidan eller genom att ringa till Pär-Håkan, tel: 076 141 88 87

Onsdag den 1 juli – Träskvandring:
Vi startar från Bygdegårdens parkering kl 18.30 och vandrar ut i ett främmande landskap. Ha långbent och långärmat på, och gärna handskar för det kan vara risigt!

Onsdag den 8 juli – Kubbkväll på Bygdegården
Onsdag den 15 juli – Skogsvandring.
Onsdag den 22 juli – Cykel tur och retur Rannbas

Varmt välkomna!

Rulla till toppen