Occupy bygdegården

Occupy bygdegården

1238773_1386290041601832_1966809218_n

Kom och upptäck Hejdes Bygdegård som kommer att vara fullproppad med spännande spel, pyssel, filmer, musik, skateboards och glada människor!
Fredagen den 20.e September klockan 14.00 är det premiär för Occupy Bygdegården i Hejdes Bygdegård och på lördagen startar vi redan klockan 10.00. Kom!

Följ Occupy bygdegården på facebook

logo_facebook

Occupy bygdegården är ett projekt skapat av Bygdegårdarnas riksförbund och Vi Unga Stockholm och Gotland. Projektet syftar till att inspirera unga på den Gotländska landsbygden att aktivera sig lokalt. Genom att lyfta upp de möjligheter som finns i den lokala bygdegården vill projektet skapa förutsättningar för en ökad föreningsaktivitet bland unga på Gotland. Det gör vi till en början i form av en turné med Occupy bygdegården i ett antal bygdegårdar och skolor runt om ön. Där vill vi inspirera till en fortsatt kontakt som innefattar läger och utbildningar där man får verktygen att växa och kanske våga utveckla en dröm man har.

Projektet Occupy bygdegården har två tydliga målgrupper. En är de unga och unga vuxna. Den andra målgruppen som är av stor tyngd även den är de idag aktiva i bygdegårna runt om på ön. Vi vill förändra den bild som idag kan finnas hos många, att bygdegården endast ägnar sig åt verksamhet som riktar sig mot vuxna och den äldre generationen. En del i projektet kommer ägna sig åt att utbilda aktiva i bygdegårdarna att kunna ta emot och förvalta de yngres ideér när de söker stöd och information.

Lämna en kommentar

Rulla till toppen