Information och hälsning från styrelsen

Information och hälsning från styrelsen

Hej!

Vi i styrelsen vill skicka lite information och hälsningar till er alla i denna annorlunda november.

Inom Hejde Sockenförening har vi haft en sommar och höst med anordnade medlemsaktiviteter samt ytterligare uppfräschning av lokalen. Det har anordnats cykelturer, kubb, grillning, teaterföreställning, yoga och vinprovning för att ta några exempel. Vi har därutöver haft en fixardag i september eftersom allt inte hanns med som skulle göras under vårens fixardag. Nu har även toaletten vid köksingången fått ett rejält skönhetslyft. Det har dessutom varit några träffar där en grupp arbetar med material till en sockenbok för Hejde.

I tillägg till detta genomför vi våra styrelsemöten regelbundet och säkerställer att driften av lokal, uthyrningslägenhet och sågen fungerar tillfredställande. Detta förstås med god hjälp av såggruppen och bygdegårdsgruppen. Glädjande nog så har vi fått flera nya medlemmar under hösten så att medlemstalet i föreningen är nu rekordhögt. Fantastiskt! Fortsätt gärna att rekommendera Hejde Sockenförening och att stödja oss i de anordnade evenemangen!

Under resten av året 2020 hade vi flera planerade aktiviteter såsom föreläsning av Calle Brobäck, mer yoga samt det årliga julfirandet. Dessa har vi nu nödgats ställa in på grund av de rådande restriktionerna och att vi vill bidra till att hålla ned smittspridningen. Vi undersöker om vi kan flytta några aktiviteter till nästa år.

Vi i styrelsen blir förtjusta om vi får idéer och tips på aktiviteter att genomföra. Tveka inte att höra av er om idéer så lovar vi at hjälpas åt så att det blir verklighet av önskemålen.Kontakt med er medlemmar sker nu inte helt av sig själv när vi inte kan ses, så försök att hitta nya kontaktvägar till oss genom telefon och mejl.

Ta nu riktigt väl hand om dig själv och andra.  Vi hoppas innerligt att vi snart kan återgå till att ses på våra ordnade medlemsaktiviteter!

Vi önskar er en fin adventstid!

Hejde Sockenförenings styrelse genom Jenny Franzén, ordförande.

Rulla till toppen