Snart kommer medlemsfakturan

Hej!

Stort tack för att du är medlem och stödjer Hejde Sockenförening!
Du en viktig del av att utveckla föreningen. Tillsammans gör vi det möjligt för både dig själv och andra att uppleva mer av Hejde och med det skapa tillit och gemenskap i socknen. Det kan vara en kulturupplevelse på bygdegården, ett julbord med trevligt sällskap, en studiecirkel, få historien återberättad om sågen eller tillsammans ta oss till platser där inte så många varit. Kom ihåg att det är DITT engagemang som skapar en levande förening.

Medlemsavgiften för 2020 höjs med 25 kr i enlighet med föreningsstämman beslut förra året. Så from i år är avgiften 150 kronor/person och år. Barn är medlemmar kostnadsfritt t o m det år man fyller 19 år.

Det vore toppen om du kan betala årets medlemsavgift så fort som möjligt eller senast på förfallodagen så spar vi in på arbetet med påminnelser.

Vi tar gärna emot dina åsikter och synpunkter och är också tacksamma för din hjälp om du vill göra en insats t ex under kommande renoveringar eller vid någon aktivitet.

Medlemsfakturan kommer att skickas till din e-postadress (ifall du har bytt är det bra ifall du hör av dig), i de fall du inte har angett en e-postadress skickar vi fakturan via vanlig post.

Varmt välkommen att kontakta oss på styrelsen@hejde.org.

/Styrelsen

Rulla till toppen