Ny ordförande – ny styrelse

Ny ordförande – ny styrelse!

Joachim Hjärtmyr heter jag och det är jag som är Hejde Sockenförenings nya ordförande. Jag har varit vice ordförande i ett år och har bott i Hejde i 8 år tillsammans med min hustru och kollega Maria. Vi driver Åhlbergs begravningsbyrå på Hemse.

Vem är då jag?

En ”stockholmskis” som flyttade till Närke och sedermera vidare till denna ljuvliga ö. Har varit snickare i hela mitt liv tills arbetet på begravningsbyrån tog över. Jag är dessutom inbiten Örebro-hockey-fantast.

Varför engagerar jag mig då i sockenföreningen?

Jag tycker det är viktigt att man i en socken ska känna både tillhörighet och trygghet. Sockenföreningen är, tycker jag, ett utmärkt sätt att skapa en gemenskap och samlat ansvar för en sockens utveckling och välbefinnande – och att vi alla hjälps åt. Jag vill gärna dra mitt strå till stacken för en socken jag både trivs i och tror på.

Nya styrelsen

Ordförande Joachim Hjärtmyr och som vice ordförande Ingemar Lundqvist. Vår eminenta Monica Viberg fortsätter som kassör och medlemsansvarig. Mattias Segnestam fortsätter som sekreterare, Amanda Olofsson blir aktivitetssamordnare, Håkan Erlandsson blir kommunikationsansvarig. Vår tidigare ordförande Viktoria Åkerbäck fortsätter som ledamot och en bra resurs till styrelsen.

Vi önskar en fin vår och en Glad Påsk och vi ses på Påskafton vid Sågen!

Information om aktiviteter och annat hittar ni på hemsidan www.hejde.org samt på Facebook och Instagram.

 

Rulla till toppen