Landlotten – Stöd Hejde Sockenförening med 300 kr genom att köpa lotter för 200kr!

Untitled

Stöd Hejde Sockenförening med 300 kr genom att köpa lotter för 200kr!

Genom att prenumerera på Landlotten via bifogad beställningsblankett och skicka in den till den angivna adressen så stöder du Hejde Sockenförening. Väljer du att köpa lotterna på annat sätt så erhåller inte Hejde Sockenförening någon ersättning.

Den 1 sep lanserar Bygdegårdarnas Riksförbund tillsammans med LRF Media en skraplott med namnet Landlotten. En skarplott med chans att vinna upp till 1 miljon kronor. Genom Hejde Sockenförenings medlemskap i Bygdegårdarnas Riksförbund så har vi möjlighet att sälja prenumerationspaket och tjäna en summa pengar i form av provision.

Prenumerationspaketet som säljs är ett månatligt utskick av 8 st. skraplotter á 25 kr till en kostnad av 200 kr/månad. En faktureringsavgift på 15 kr tillkommer såvida man inte väljer att betala via autogiro.

Hejde Sockenförening erhåller 150 kr i provision per nytecknad prenumerant som väljer att beställa via bifogad blankett. Väljer man även som prenumerant att teckna sig för autogiro så utgår ytterligare 150 kr i ersättning till föreningen.

Så vill du stödja Hejde Sockenförening med 300 kr så tecknar du ett prenumerationspaket för 200 kr med autogiro. Om du sedan väljer att avsluta det efter det första utskicket eller fortsätta att prenumrera väljer du själv. Ersättningen till Hejde Sockenförening utgår endast i samband med det första prenumerationsutskicket.

Vid tecknande av prenumeration via bifogad blankett så erbjuder Landlotten att man får det tredje utskicket gratis om man väljer att fortsätta med sin prenumeration.

Information kring lotteriet finns presenterat i de bifogade informationsbladen. Ytterligare frågor gällande lotteriet och dess villkor hänvisas till Landlottens Kundservice.

Telefon: 08-5800 2200
Adress: Landlotten, 113 94 Stockholm
E-post: kundservice@landlotten.se
Webb: www.landlotten.se

Informationsblad om Landlotten

Prenumerationsblankett Landlotten

Rulla till toppen