Försommarhälsning från styrelsen

Styrelsen samlade vid bygdegården. Från vänster; Jenny Franzén, Gunnel Åkerbäck,
Monica Viberg, Mattias Schönbeck, Pär-Håkan Bergström, Victoria Åkerbäck
och Carina Knutas

Försommarhälsning från styrelsen

Hej!

Så vi längtar efter att få träffas under mer normala former!

Styrelsen har arbetat på med möten varje månad för att sköta verksamheten och även blicka framåt mot juni då restriktionerna lättar och vi kan träffas fler än åtta personer åt gången, åtminstone utomhus. Vid senaste mötet passade vi på att ta ett foto så ni vet hur vi som arbetar i styrelsen ser ut.

Coronaläget till trots har ändå en del aktiviteter genomförts. Bygdegården har städats och tomten har fagats. Samtidigt har Såggruppen arbetat på med Sigsarvesågen. Bänkarna som tillverkades förra året har oljats och ställts ut, såta med en kaffikorg, sitt ner och njut av det vackra vädret.
Tack alla som hjälpt till att göra fint!

Det har även inkommit en del förslag från er medlemmar om olika saker att göra. Exempelvis fågelskådning (genomfördes den 12 maj vid Ekeskogs), sockenloppis, träff vid Rannbas, vandring, kubbkvällar, med mera. Så roligt att det kommer in idéer, styrelsen är förstås positiv till detta och gör vårt bästa för att stötta alla som vill anordna en aktivitet. Stort eller smått, allt är välkommet! Huvudsaken är att vi kan ses och ha trevligt tillsammans.

Vi önskar er en fin Kristi Himmelsfärds- 

och Pingsthelg!

Hejde Sockenförening genom Pär-Håkan, sekreterare

Rulla till toppen