Klicka på bilden för att gå direkt till bokningen
1.
Information – Bokning av Hejde bygdegård

Hejde bygdegård är en modern bygdegård med stor scen, modernt kök med restaurangdiskmaskin, 2 st spisar med dubbla ugnar, fiber/trådlöst nät, projektor, stor bildskärm, ljudanläggning samt discobelysning. Bygdegården har under 2018/2019 fått en ordentlig uppfräschning.

Bygdegården är godkänd för 149 personer och har plats för ca 120 sittande gäster. Porslin och bestick ingår i hyran, totalt finns 120 kuvert.

Är du/ni företag, förening eller studiecirkel och önskar boka flera dagar vid olika tillfälle är ni välkomna att kontakta oss för offert/pris. bokning@hejde.org

Om bygdegården är bokad det datum du önskar boka kan du skicka ett mail till bokning@hejde.org så kan vi svara på om bygdegården är uthyrd del av dag.

Ovanpå bygdegården finns en uthyrd lägenhet vilket medför att störande musik och stök skall vara avslutat senast klockan 01.00. Om du har önskemål om att fortsätta efter klockan 01:00 måste du höra av dig till Hejde sockenförenings styrelse innan du bokar styrelsen@hejde.org

Hyresval, prislista
Hela bygdegården heldag 09:00-01:00 pris: 800 kr medlem / 1000 kr ej medlem

Hela bygdegården halvdag upp till 4 tim vardagar mellan 09.00-17.00 pris: 400 kr medlem / 600 kr ej medlem
Hela bygdegården 3 dagar (vid t ex bröllop) pris: 2000 kr medlem / 2500 kr ej medlem
Hyra enligt offert
Medlemsaktivitet för Hejde sockenförenings medlemmar 0 kr

2. 
Bokning av Hejde bygdegård
Nedan gör du din bokning av Hejde bygdegård,
 börja med att klicka på ett eller flera datum du önskar boka, fyll därefter i formuläret och avsluta med att klicka på “skicka”. Ifall du vill se fler månader klickar du på pilarna i övre högra hörnet på kalendern.

OBS! Vi har två prislistor för hyra av bygdegården, en för medlemmar i Hejde Sockenförening, och en för icke medlemmar, vänligen välj rätt beroende på ifall du är medlem eller ej.

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Bokad
 
- Reserverad

Ifall du önskar information kring hur Hejde Sockenförening hanterar dina personuppgifter klickar du på länken https://www.hejde.org/dataskydd/