Ifall mailet ser konstigt ut trycker du här för att läsa det i din webbläsare!Filmkväll för barn!

Fredag den 21/2 Kl.19.00 visas i bygdegården

Happy Feet 2Rek. ålder 7 år
I det kalla Antarktis får den steppdansande pingvinhjälten Mummel ett problem – hans son Erik har koreografifobi och har Den Mäktiga Sven, en pingvin som kan flyga, som sin största idol och förebild. Men Erik får lära sig om sin fars hjältemod när denne samlar hela Antarktis djurbefolkning, från små krill till gigantiska elefantsälar för att rädda deras värld från en säker undergång.

Se trailern genom att trycka på denna länk!

Vi bjuder alla barn på popcorn och saft!
Kallelse till Hejde sockenförenings Årsmöte

Söndag den 23 februari

Kl.12.00 Sopplunch i bygdegården

Kl.13.00 Förhandlingarna börjar

Kaffe och kaka i pausen under eftermiddagen
Senaste sågbladet

Sågbladet NR 6 Januari - April 2014

Läs det 6:e numret av sågbladet!


Sågbladet jan-april 2014 (3,1 mb)
Vill du hjälpa till vid föreningens aktiviteter?

Nu kan du anmäla dig direkt på hemsidan, tryck här

Ifall du anmäler dig kommer vi ta kontakt med dig när en aktivitet ska äga rum och fråga ifall du vill hjälpa till.
Glöm inte att besöka vår hemsida www.hejde.org för senaste information. Tipsa gärna andra om vår förening och att de som inte redan är medlemmar kan bli det via vår hemsida.Om Nyhetsbrevet och Sågbladet

Sågbladet

Bladet tar upp aktiviteter och händelser som sker i Hejde socken och har ersatt lösbladsutskicket från Hejde sockenförening. I bladet ges utrymme för andra föreningar och organisationer i socknen att skriva om sina aktiviteter. Lokala företag kan annonsera i bladet och det finns också en medlemssida där Hejdebor har utrymme att skriva hälsningar och gratulationer, efterlysningar och upplysningar m.m. Sågbladet ges ut 3 ggr/år.

Nyhetsbrevet

Som en påminnelse inför en aktivitet eller information mellan utgivningar av Sågbladet skickas vårt nyhetsbrev via e-post ut. För att spara tid och miljö har vi valt e-post som vår huvudsakliga kommunikation med föreningens medlemmar. Du styr själv ifall du vill ha nyhetsbrevet eller ej. Ifall du inte har fått något nyhetsbrev, eller inte vill ha? Kan du trycka på Nyhetsbrev och av eller påanmäla dig. Alla nya medlemmar får per automatik Nyhetsbrevet och måste själv aktivt avregistrera sig ifall man inte vill ha utskicken. Ifall du avregistrerar dig kommer du missa information om föreningens aktiviteter.Följ oss på FacebookOm Hejde Sockenförening
Hejde Sockenförening bildades 2009 genom en sammanslagning av Hejde Bygdegårdsförening och Hejde Hembygdsfölrening.

Föreningen har som ett av ändamålen att vårda och synliggöra hembygdens kultur och miljö så att den blir en naturlig grund för ett gott liv.