Har du en idé om en aktivitet du skulle vilja genomföra? Inga problem! Det har aldrig varit enklare att skapa en aktivitet som kan glädja både dig själv och många andra i föreningen.

Så här är det:
– Som medlem behöver du inte vara med i styrelse eller kommitté för att kunna genomföra en aktivitet.

– Det kostar inget att hyra bygdegården ifall det är en aktivitet som är till för Hejde Sockenförenings medlemmar.
– Du får hjälp att marknadsföra din aktivitet till medlemmarna.
– En aktivitet behöver inte gå med vinst, det räcker att det går jämnt upp.
– Ingen aktivitet är för stor eller liten.

Så här gör du:
1) Boka bygdegården genom att klicka på ikonen! Välj alternativ ”medlemsaktivitet JA” i första valet och som hyresval ”medlemsaktivitet 0 kr”. I faktureringsadress sätter du ett ”x”.

2) Skicka ett mail till martin@hejde.org för hjälp med marknadsföring. Ifall din aktivitet behöver ekonomiskt stöd skickar du ett mail till styrelsen@hejde.org

Det här händer sen:
Ifall din aktivitet inte behöver något ekonomiskt stöd kommer kommunikationsansvarig Martin kontakta dig när aktiviteten närmar sig. Ifall du behövde något ekonomiskt stöd återkommer någon i styrelsen till dig för vidare diskussion.

När du har genomfört aktiviteten ber vid dig fylla en aktivitetsrapport och lämna den till någon i styrelsen. Se dokumentet nedan.

Aktivietetsrapportering

Aktivietetsrapportering

Tack för att du engagerar dig!

Hejde Sockenförening bygger på engagerade människor som älskar föreningsliv och tycker det är roligt att hitta på aktiviteter tillsammans.

Hejde Sockenförenings styrelse